Inzage tentamen

Het is mogelijk om inzage aan te vragen, dit kan op de volgende manieren:

  • Inzage in een geheim tentamen vindt plaats in een studiecentrum van de Open Universiteit. Vraag je inzage aan in een openbaar (niet geheim) tentamen, dan sturen wij je de stukken per e-mail. Je hoeft dan dus niet naar het studiecentrum te gaan om het tentamen in te zien. Is een tentamen geheim, dan staat dit vermeld op de cursuspagina in de digitale leeromgeving en in de oproepbrief. Alle CBI-tentamens zijn geheim.
  • Aanvragen inzage computergebaseerd individueel tentamen (CBI): je vraagt binnen vier weken na het tentamen inzage aan met het aanvraagformulier inzage.
  • Aanvragen inzage regulier schriftelijk tentamen: je vraagt binnen vier weken na bekendmaking van de uitslag inzage aan met het aanvraagformulier inzage.

De aanvraag wordt meestal binnen twee weken verwerkt. De afdeling Schakelzonetentaminering stuurt een e-mail als het tentamenwerk in het studiecentrum ter inzage klaar ligt. Je hebt hierna drie weken inzagerecht en maakt zelf een afspraak met het studiecentrum. Bij de inzage wordt gevraagd een geldig legitimatiebewijs te tonen.