null Schakel naar de VU-master fiscaal met civiel effect

Naar VU-master fiscaal met civiel effect

Master civiel effect - Vrije Universiteit

VanHBO Rechten
NaarMaster met civiel effect

INSCHRIJVEN

Doe de entreetoets en schrijf je nu in voor dit programma!

Toon inschrijfinformatie

Overzicht

Duur36 maanden (indicatie)
Kosten€ 2.100,- (incl. kopcursus)
EC69 studiepunten (incl. kopcursus)
InstellingVrije Universiteit

Introductie

Deze schakel geeft afgestudeerden aan HBO Rechten toegang tot de master Rechtsgeleerdheid fiscaal van de Vrije Universiteit te Amsterdam. De master heeft civiel effect. Met het masterdiploma heb je dus toegang tot de togaberoepen zoals advocaat of rechter.

Een omvang van 60 EC komt overeen met een jaar voltijds studeren. Het is de minimale omvang die een schakelprogramma moet hebben om een master met civiel effect te kunnen krijgen.

Van het totale programma van 69EC wordt 55 EC gevolgd binnen de Schakelzone. Voor de kopcursussen Bedrijfseconomie 1 (6 EC), Bedrijsfeconomie 2 (3EC) en de schakelscriptie (5 EC) schrijft u zich in bij de Vrije Universiteit. De kosten voor de schakelscriptie worden door de VU in rekening gebracht.

Het onderwijs in de Schakelzone is activerend online. Je wordt geacht deel te nemen aan onderwijsactiviteiten en dat stimuleert jou en je collega-studenten om voortgang te maken met je studie. Het onderwijs is gericht op deeltijdstudenten en dus flexibel. Zo vinden veel onderwijsbijeenkomsten plaats in de 'virtuele klas'. Daar hoef je niet voor van huis.

Toelichting

Dit voorbeeldprogramma is gebaseerd op drie jaar. Er is rekening gehouden met cursussen met een vast of een variabel startmoment. Je bepaalt zelf of je je aan dit tempo houdt. Op youlearn vind je meerdere temposchema's voor dit programma of kijk op het tabblad inschrijven, onder "inschrijving per cursus".

Vanaf de afgiftedatum van de toelatingsbeschikking dient u het totale programma Schakelzone Recht binnen vier jaar af te ronden. gezien de omvang van dit programma is een zorgvuldige planning zeer belangrijk. 

Opbouw

Deze schakelzone kent onderstaand cursusprogramma:

Perspectief

Na het afronden van het schakelprogramma kun je instromen in de master Rechtsgeleerdheid fiscaal van de Vrije Universiteit.