null Schakel naar de UvA-master zonder civiel effect

Naar UvA-master zonder civiel effect

Master zonder civiel effect - Universiteit van Amsterdam

VanHBO (niet hbo Rechten)
NaarMaster zonder civiel effect

INSCHRIJVEN

Doe de entreetoets en schrijf je nu in voor dit programma!

Toon inschrijfinformatie

Overzicht

DuurIndicatie: 24 maanden, excl. Inleiding recht
Kosten€ 1.750,- (incl. kopcursus)
EC50 studiepunten (incl. kopcursus)
InstellingUniversiteit van Amsterdam

Introductie

Deze schakel geeft afgestudeerden aan een verwante juridische HBO opleiding toegang tot de master Rechtsgeleerdheid van de Universiteit van Amsterdam, zonder civiel effect.

Een omvang van 60 EC komt overeen met een jaar voltijds studeren. Van het totale programma van 50EC wordt 45 EC gevolgd binnen de Schakelzone. Voor de kopcursus bachelor essay van 5 EC schrijft u zich in bij de Universiteit van Amsterdam.

Om te worden toegelaten tot de schakel is het afronden van de cursus(sen) Inleiding recht (OU) verplicht. De cursus(sen) Inleiding recht hebben vaste startdata in september en februari, en in 2020-2021 in september, november, februari en april, waarvoor u zich tijdig dient in te schrijven (tot uiterlijk 2 weken voor de start van de cursus).

Het onderwijs in de Schakelzone is activerend online. Je wordt geacht deel te nemen aan onderwijsactiviteiten en dat stimuleert jou en je collega-studenten om voortgang te maken met je studie. Het onderwijs is gericht op deeltijdstudenten en dus flexibel. Zo vinden veel onderwijsbijeenkomsten plaats in de 'virtuele klas'. Daar hoef je niet voor van huis.

Opbouw

Dit voorbeeldprogramma is gebaseerd op twee jaar. Er is rekening gehouden met cursussen met een vast of een variabel startmoment. Op het Opleidingsportaal in yOUlearn vind je meerdere voorbeeldplanningen voor dit programma. Of kijk op het tabblad 'inschrijven', onder 'inschrijving per cursus'.

Vanaf de startdatum (zichtbaar in je toelatingsbeschikking) dien je het totale programma Schakelzone Recht binnen vier jaar af te ronden. 

Neem contact op met de studieadviseurs om een goede planning af te spreken.

Perspectief

Na het afronden van het schakelprogramma kun je toegelaten worden tot de UvA-masters Privaatrecht, Staats- en bestuursrecht (track van de master Publiekrecht), Arbeidsrecht en Fiscaal recht.