null Informatiesessie Schakelzone Recht 6 juni 2023 - meld je nu aan!

Informatiesessie Schakelzone Recht 6 juni 2023 - meld je nu aan!

30 mrt 23

Op dinsdagavond 6 juni 2023 wordt er een online informatieavond georganiseerd door de faculteit Rechtswetenschappen voor belangstellenden voor Schakelzone Recht.

Schakelzone Recht is hét schakelprogramma voor ambitieuze hbo'ers die hun masterdiploma in de rechtswetenschappen willen behalen. Je hbo-diploma, in combinatie met het bewijs van afronding van Schakelzone Recht geeft rechtstreekse toelating tot onze master Rechtswetenschappen of onze master Gegevensbescherming en Privacyrecht. Dit programma is uniek in Nederland! Na het volgen van dit schakelprogramma kun je ook doorstromen naar programma’s van de Universiteit van Amsterdam of de Vrije Universiteit Amsterdam.

Jouw vooropleiding bepaalt welk schakelprogramma je kunt volgen en of je wel of niet een master met civiel effect kunt volgen.

Heb je een (bijna) afgeronde hbo-opleiding (met of zonder juridische component) of een wo-opleiding zonder juridische component, meld je dan aan voor de informatiebijeenkomst!

Aanmelden

Heb je een (bijna) afgeronde hbo-opleiding (met of zonder juridische component) of een wo-opleiding zónder juridische component, neem dan deel aan de informatiebijeenkomst.
Meld je dan aan voor de online informatieavond. Aanmelden is mogelijk tot en met zondag 4 juni.

Programma

 Vanaf 18.45 uur  Inloggen
 19.00 - 19.05 uur  Welkomstwoord
 19.05 - 19.30 uur

 Presentatie studieadviseur

  • Wat is Schakelzone Recht?
  • Voor wie is Schakelzone Recht?
  • Presentatie over de opbouw, inhoud en de vervolgstudie mogelijkheden
 19.30 - 20.00 uur

 Student aan het woord
 Een student van onze opleiding vertelt je over de persoonlijke   ervaringen.

 20.00 - 20.30 uur

 Workshop 'De academische blik'
 Workshop over het verschil tussen HBO en WO onderwijs.

 20.30 - 20.45 uur  Mogelijkheid tot vragen stellen

 

Meer informatie

Op deze website vind je alle informatie over Schakelzone Recht. Heb je naar aanleiding van deze informatiesessie persoonlijke vragen over je studieplanning of keuzemogelijkheden, dan verwijzen wij je graag naar onze studieadviseurs.