null Informatiesessie Schakelzone Recht 23 november 2022 - meld je nu aan!

Informatiesessie Schakelzone Recht 23 november 2022 - meld je nu aan!

31 okt 22

Op woensdagavond 23 november 2022 organiseren wij een online informatieavond voor belangstellenden voor Schakelzone Recht.

Schakelzone Recht is hét schakelprogramma voor ambitieuze hbo’ers die hun masterdiploma in de rechtswetenschappen willen behalen. Je hbo-diploma, in combinatie met het bewijs van afronding van Schakelzone Recht geeft rechtstreekse toelating tot de master Rechtswetenschappen of Gegevensbescherming en Privacyrecht aan de Open Universiteit. Maar ook tot diverse masterprogramma’s van de Universiteit van Amsterdam of de Vrije Universiteit Amsterdam.

Je vooropleiding bepaalt welk schakelprogramma je kunt volgen en of je wel of niet een master met civiel effect kunt volgen.
Heb je een (bijna) afgeronde hbo-opleiding (met of zonder juridische component) of een wo-opleiding zonder juridische component, meld je dan aan voor de informatiebijeenkomst via het aanmeldformulier!

Programma
Het programma van de online bijeenkomst ziet als volgt uit:

19:00 uur

Start informatiesessie

19:00-19:45

  • Wat is Schakelzone Recht?
  • Voor wie is Schakelzone Recht?
  • Presentatie over de opbouw, inhoud en de vervolgstudie mogelijkheden door een studieadviseur

19:45 – 20:00 uur

Mogelijkheid tot vragen stellen


Aanmelden
Heb je een (bijna) afgeronde hbo-opleiding (met of zonder juridische component) of een wo-opleiding zónder juridische component, neem dan deel aan de informatiebijeenkomst en meld je uiterlijk 21 november aan via het aanmeldformulier.