null Schakel naar de OU-master zonder civiel effect profiel strafrecht (na HBO Rechten)

Naar OU-master zonder civiel effect, profiel strafrecht (na HBO Rechten)

Master zonder civiel effect, profiel strafrecht - Open Universiteit

VanHBO Rechten
NaarMaster zonder civiel effect, profiel strafrecht

INSCHRIJVEN

Doe de entreetoets en schrijf je nu in voor dit programma!

Toon inschrijfinformatie

Overzicht

DuurIndicatie: 12 maanden
Kosten€ 1.225,-
EC35 studiepunten
InstellingOpen Universiteit

Introductie

Deze schakel geeft afgestudeerden aan HBO Rechten toegang tot de master met profiel strafrecht van de Open Universiteit, zonder civiel effect. De OU-master Rechtsgeleerdheid biedt een interessant, vernieuwd programma met de mogelijkheid om in de master een afstudeerrichting te kiezen. Het onderwijs is activerend online. Je wordt geacht deel te nemen aan onderwijsactiviteiten en dat stimuleert jou en je collega-studenten om voortgang te maken met je studie. Het onderwijs is gericht op deeltijdstudenten en dus flexibel. Zo vinden veel onderwijsbijeenkomsten plaats in de 'virtuele klas'. Daar hoef je niet voor van huis.

Een omvang van 30 EC komt overeen met een half jaar voltijds studeren.

Opbouw

Dit voorbeeldprogramma is gebaseerd op een jaar. Er is rekening gehouden met cursussen met een vast of een variabel startmoment. Op het Opleidingsportaal in yOUlearn vind je meerdere voorbeeldplanningen voor dit programma. Of kijk op het tabblad 'inschrijven', onder 'inschrijving per cursus'.
Deelname aan bijeenkomsten van de schakelscriptie is verplicht. Nota bene, zie de cursusbeschrijving voor alle data van de bijeenkomsten van de schakelscriptie voor een optimale planning en voor de regels omtrent inschrijven voor deze cursus!

Vanaf de startdatum (zichtbaar in je toelatingsbeschikking) dien je het totale programma Schakelzone Recht binnen vier jaar af te ronden. 

Neem contact op met de studieadviseurs om een goede planning af te spreken.

Perspectief